حقیقت ممنوع در مورد کاشی جدید آشپزخانه که توسط یک حرفه ای قدیمی فاش شد
لیکن دیری نگذشت که زینل خان مورد غضب شاه واقع شد. بعد از پایان این جنگ بعضی از اطرافیان شاه صفی ذهن او را نسبت به زینل خان بدبین و شاه را برای قتل او ترغیب کردند. سپاه بزرگی از مردم عادی از او پیروی کرده او را با عنوان عادل شاه و غریب شاه، شاه اعلام کردند. سرانجام، عثمانیان عقبنشینی کردند و کاری از پیش نبردند. به خراسان حمله نمیکرد، اما پس از مرگ شاه عباس، هم خود خان خیوه و هم برادرش ابوالغازی به خراسان حمله کردند. در محوطه موزه پارس نقش برجستههایی از پهلوانان گرزدین وند حاضر در نبرد با امپراتوری عثمانی و شخص پهلوان موسی خمیس گرزدین وند پهلوان اول ایران در دوره فتحعلی شاه قاجار و سردار سپاه ایران در نبرد با امپراتوری عثمانی مشاهده میگردد. بخش دیگری از سپاه عثمانی به حوالی همدان رسیده بودند که به دستور شاه صفی مردم این ولایت مهاجرت کرده و به نقاط دیگر رفتند تا از آسیب لشکر دشمن در امان باشند، اما به اعتبار جمعیت سپاه قزلباش حرکت مردم به تعویق افتاد. این فرصت زمان مناسبی بود تا تعدادی از نیروهای خراسان در عقب راندن عثمانیان در ۱۶۳۰ م کمک کنند.
سپس به دستور شاه صفی سر وی را به دید لشگریان درآوردند تا باعث عبرت همگان شود. شاه صفی دستور داد که اسیران را آزاد کنند و تا ۱۸ ماه صلح برقرار بود. خسرو پاشا، محلههای همدان را میان هفت تن از پاشایان تقسیم کرد و فرمان داد که در یک هفته، تمام مردم شهر و حتی حیوانات را بکشند، بناها را ویران کنند و درختان را ریشهکن سازند؛ و اگر در پایان این مدت در منطقهای جانداری پیدا شد، یا دیوار و درختی برپا بود، فرمانده آنجا خود کشته کاشی تراس میشود. در روایت میرزا سمیعا، با وجود عدم ذکر نامی از روحانیون در این قضیه، رسمیت یافتن جانشینی سام میرزا را منوط به تأیید جلسه وزیران و افراد صوفی بیان میکند. اجرای این مجلس نیز به دلیل وجه معنوی روحانیون بود. در این مراسم روحانیون (خاتم مجتهدین) به عنوان برپا کنندگان این مراسم بودند. بنا به اسناد وقفی، نام اولیه این مسجد رباط یا حوض رباط بوده است، صدای نقاره حرم مطهر رضوی در این مسجد به گوش میرسید و کاروانسراهای بزرگی در فاصله نزدیک مسجد قرار داشتند. پس از دوازده روز جنگ و محاصره ازبکان به نتیجهای نرسیدند و خواستند در مقابل ماروچاق یک دژ بنا کنند. در اوج سبک آذری، شاهکارهای معماری زمان جانشینان تیمور به ویژه شاهرخ (۸۰۷-۸۵۰ق/۱۴۰۴-۱۴۴۶م) بنا شدند.
قله امامزاده حسن، کوه چرات، قله اتابک، ارتفاعات ولوپی، ارتفاعات وسو، ارتفاعات گدوکشاه، قله خرونرو، کوه قدمگاه، قله اروان بیک، قله ورسهسر، قله اتابک، ارتفاعات گدوک، قله سنگو، ارتفاعات کنگلو و آریم آسل، قله ارفعکوه، قله امامزاده عباسعلی، کوههای دراسله، کوه گرجی خیل، کوه عباسآباد، ارتفاعات جالم و شفلین برخی از این نقاط دارای ۴۰۰۰ متر ارتفاع بوده و علاوه بر کوهنوردی برای شکارچیان نیز نقاط ویژه شکار بهشمار میرود. برای بُردهای با حجم کوچک یا متوسط، تست پروب و تست آمادگی گرفته میشود تا ارتباط با مس / نقره / طلا / سطحهای لحیم کاری یا سوراخ کاری برقرار کند که به منظور بررسی اتصال الکتریکی از بُرد تحت میباشد. منصب قورچیباشی را به همراه خلعت با قبای زربفت و بالاپوش اندرون سمور و مندیل تمام زر و جغه سیاه به عیسی خان صفوی، منصب صدارت را به همراه خلع فاخره از قبای زربفت و بالاپوش زربفت اندرون سمور و مندیل تمام زر و ترصیع مهر حضرات چهارده معصوم به میرزا رفیعالدین محمد صدر، منصب رقمنویسی و واقعهنگاری را به همراه خلع فاخره و اسب خاصه به زین و یراق طلا به میرزا طالبخان و هر یک از حکام را همچون خسرومیرزا که از نبایر ولایت گرجستان بود و جد در جد، در این ولایت حاکم بودند را به حکامی همان ولایت اعطا نمودند.
خورشید واقع در منظومه شمسی یکی از ستارگان این چنینی است که با داشتن مقدار زیاد کربن، وجود حیاتی که امروزه بر روی زمین وجود دارد را ممکن ساختهاست. ۱۹۷۷مسجد، ۶۵۱ تکیه و حسینه و ۱۲۴ اماکن متبرکه در یزد وجود دارد. ↑ دانشنامۀ آهنآلات: یزد و کارخانههای فولادی این استان، نوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰؛ بازدید در ۲ مهر ۱۴۰۳. ↑ «مزار پیران در آبادیهای کاشمر نیازمند بستری برای توسعه صنعت توریسم». شاه صفی برای آسایش و امنیت مردم، زمانبیک ناظر بیوتات و تفنگچیآقاسی را به سرداری خراسان فرستاد و ۱۵ هزار تومان پول و ابریشم به او داد تا تفنگچی بیشتری در خدمت گیرد. در همان روز شاه صفی، اغورلو خان شاملو را به مقام ایشک آقاسی باشی و به مرتبهٔ خانی ترفیع داد و به حکامی ایالت ری برگزید و همچنین مقام سپهسالاری را به رستمبیگ غلام خاصه واگذار نمود. این روی داد نوعی مشروعیت بخشی نایب مرشد کامل به پادشاه جدید به حساب میآمد.